“DANSK V75-SEJR”…

Posted: september 26, 2009 in Nyheder


Ikke ekstremt stor, men vågen og stærk. Det er herlige Kabir…

Ved dagens V75-løb i Färjestad blev det til en dansk sejr (dobbeltsejr!) om man vil.

Rivers Helsingborg HB (Knud Erik Ravn) ejede Kabir sejrede for Tom Erik Solberg. Anden i samme løb var Totti T.Dream, der trænes af Flemming Jensen, men blev kørt af Sjunnesson.

Kabir angreb heftigt på sidste langside, og koblede sikkert greb til slut. Præmie 100.000 sek. Totti T.Dream afsluttede fint som nr. 2 til 50.000 sek, men var helt uden chance mod vinderen, der sejrede på 15.2/3160m. voltestart.

Mht. til vinderen, da skal Kabirs træner dygtige Per Gottling have enorm credit for sejren. På kun 4 uger har Gottling fået Andover Hall-sønnen næsten tip top i orden. Gottling, der udover at have meget fine træningsfaciliteter, har samarbejde med en MEGET DYGTIG akupunktør, har gjort et fremragende stykke arbejde. – Det var vældig godt, at hesten viste sin kapacitet og styrke. Han er behandlet et par gange ved akupunktør siden han kom til mig. Men bare vent; hesten bliver endnu bedre – var ordene fra Gottling til UT efter racet.

– Hesten er virkelig god, og det føles skønt, at slå svenskerne. Så absolut en af de største sejre jeg har taget til dato – sagde Solberg i telefonen til UT, da han hastede på vej mod hotellet i Karlstad.

I morgen venter start i Årjäng med ligeledes Per Gottling trænede Løb Cowboyland. Hesten har fået spor 9 på sprint, men er slet IKKE uden chance af den grund…

Af Jesper Bruhn

http://classic.atg.se/ResultatServlet?datum=20090926&bankod=F&betType=VP&race=10

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s