MORE THAN ENOUGH GOD…

Posted: december 20, 2009 in Nyheder

Kilde: Travoggalop.dk

Årets næstsidste løbsdag på Lunden blev en favoritpræget omgang. Både indenfor og udenfor V5-spillet, som dog alligevel udbetalte lidt over 1.200 kroner!

Selv om højeste vinderodds indenfor V5-spillet blev på 6,16 og tre klare favoritsejre til odds 2,37 – 2,89 og 1,74 og et vinderodds midt i mellem på 4,44 udbetalte V5 alligevel 1.249 kroner.

More Than Enough indledte V5 med en sikker spidssejr for Jeppe Juel. Den svenskfødte vallak har flere gange i fejlfri udgave vist uhyggelig kapacitet for klassen, og da den var det denne eftermiddag, var den alene på banen.

Allez Amiez – født i Tyskland – er lidt samme type som More Than Enough – i hvert fald når det gælder farten og ustabiliteten. I klassen op til 10.000 kroner vandt den for Jörgen Sjunneson V5-2. Den gik meget af vejen i dødens, men vandt alligevel på 1.17,7a/2000 meter.

Årets første til No Comment

Klasse og kapacitet har Axel Jacobsens No Comment, men hoppen havde inden årets 11. start endnu ikke vundet endnu i denne sæson, men efter lidt skiftende positioner undervejs kom sejren. Tiden fejlede ikke noget med 1.14,8a/1600 meter efter pause.

Lord Of Makkegård har været en særdeles god hest hos Nicolaj Andersen i denne sæson. Den var V5-omgangens klare favorit, og den havde da heller ikke problemer med at vinde for syvende gang i denne sæson på Lunden. Fik tidligt spids og vandt let.

Jens Simonis Slim Shady havde med to andenpladser i træk bygget lidt op til sejr, og den kom meget passende i V5-finalen. Sønnen af Gidde Palema afsluttede bedst før Not For Everybody og Lemon Waltz.

Foto: Eb.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s