PLETSKUD TIL LARSEN..

Posted: februar 14, 2010 in Nyheder

Sejrene er ikke væltet ind til Lundentræner Flemming Larsen. Han tog i dag på hjemmebanen sin første sejr siden juli 2009.

Der har været sejrstørke hos Flemming Larsen, men i dag på Lunden lykkedes det for første gang siden 2. juli 2009 at vinde løb. Albin Sign tog sig af V5-2, men der skulle kæmpes for sagen mod favoritten Lion Hill og Nicolaj Andersen. Albin Sign havde nu heller ikke selv været for sejrsvillig, da den slet ikke vandt løb i 2009, men da gjorde den nu også bare en start i regi Flemming Larsen.

To staldsejre til ”Jonas” Træner Rene Jonassen har startet godt på Lunden i år. Han kunne notere sig to sejre. I 1. løb vandt han med Picasso Jetset, en debutant efter afdøde Gill’s Victory. Den fik noteret vindertiden 1.20,4/2000 meter. I det afsluttende montéløb var Josephine Olsson på pletten med Leonardo. Her var der givet også glæde ved sejren, da Leonardo ikke havde vundet siden december 2008!

Kort om de øvrige Amatøren Max Nielsen er igen et godt bud på titlen som amatørchampion på Lunden. Den tidligere træner har lagt hårdt fra land med tre sejre i bare seks starter. Nummer tre blev taget denne søndag, hvor Lunden kun havde otte løb på menuen og konkurrence fra V65-løbene på Åby. Max Nielsen var igen sat bag Mr Tissot i træning hos Magnus Ladegård, og det gav en ganske overlegen sejr efter en rejse i dødens dele af vejen på Log på Bambussalg. Steen Juul sørgede for eftermiddagens største favoritsejr.

Den kom med tyske Jaipour, men der var noget mere at komme efter i vinderspillet for No For Sale, som Michael Sauer satte ind i V5-finalen til hele 85 gange pengene!

Fynske Outlandish virker til at have stabiliseret sig og tog en ny vandtæt sejr, denne gang i 1.17,6a/2000 meter. Den trænes af Frantz Praëm og blev kørt af Birger Jørgensen.

Amerikanske Stanley Morgen kørt af Lars Lykke og Slim Shady sørgede for dobbeltsejr til Jens Simoni. Træneren kørte selv Slim Shady, som dog var chanceløs overfor Stanley Morgan.

Travoggalop.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s