DONATTELLA W FIN…

Posted: marts 24, 2010 in Nyheder
King Size Devil.24032010.jpg
King Size Devil var overbevisende med anden sejr i træk – nu for Henrik Lønborg.
 
Kilde: Travoggalop.dk
V5-spillet i Billund blev afsluttet med Donatella W, som træner Søren Johansson vandt med til 16 gange pengene. Det blev 10 spillere særdeles glade for, da de kunne hæve lidt over 5.000 kroner i toto’en.

Den lokale træner Søren Johansson har fået en ganske fornuftig start på sæsonen 2010 og kunne via Donatella W tilføje endnu en sejr til samlingen. Træneren var offensiv indstillet fra start i V5-finalen og måtte bede sin hoppe om 1.12-fart de første 500 meter for at nå fronten, men selv om feltet var samlet med 600 meter igen,  havde Johansson nok en polet sparet til slut og vandt ganske sikkert med Donatella W i 1.15,4a/1600 meter til 16 gange pengene.
Med Noominette og Gladly Launcher på de næste pladser, ja så var der ingen, som ramte SuperTrio’en. Dermed ligger der allerede nu knap 14.000 kroner og venter i puljen til på søndag på Lunden.

To til Lønborg
Henrik Lønborg hentede to sejre denne aften, og begge sejre blev hentet indenfor V5. Første vinder var Noir Avion, som svarede fronten i V5-3 og afviste siden spilfavoritten Ka-Li Hedevang.
Nu skal det med til historien, at Ka-Li Hedevang gik et topløb efter en ikke ubetydelig startgalop for Bøje Laursen.

Favorit var Lønborg til gengæld i V5-4 bag King Size Devil, og her fik publikum en uhyggelig stærk præstation at se. Lønborgs hest så stort set kun andet spor (uden ryg) hele vejen, men var alligevel stensikker i 1.15,7/2020 meter.

En til Mønster og Laursen
Knud Mønster indledte V5 med sejr til en meget stærk Oline Toft. Hun gik uden ryg de sidste 1400 meter og måtte så oven i strække hals for at afvise O’nelly Sisa til slut, men gjorde det og på flotteste vis.
Der var en sejr mere til de lokale farver, da Bøje Laursen spidsede amatørløbet hjem bag Vikens Viking. Den lå konstant foran med luft ned til de øvrige og vandt som 15:10-favorit i 1.17,8/2000 meter.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s