DE TOG SEJREN FRA…

Posted: april 4, 2010 in Nyheder

Lørdagens Klosterskogen GP var som bekendt omgivet af stor dramatik.

Ud af det hele kom en dobbelt DK-triumf, da Steen Juul sejrede med Classic Grand Cru. Juul havde forårsaget omløb via uforsvarlig kørsel overfor Bo Westergård og Navy Seal, der styrtede og det medførte kædereaktion, hvor flere kuske/heste gik i canvassen.

Vinderen var der ingen snak om var den bedste. En meget veloplagt Classic Grand Cru sejrede føe en tapper Inzaghi, der var på vej mod sejren i det først afviklede race.

– Det er en sejr med bi-smag, og jeg er ikke glad – ræsonnerede Juul efter sejren. En sejr der kostede Juul 50.000 nok i bøde og en udelukkelse på 3 uger. Dommen tog han til efterretning.

Se styrt: http://www.youtube.com/watch?v=PEdxPfWkoZg/

– Løbet burde ikke havde været kørt om, vi var næsten i mål. Dominik Locqueneux havde akkurat samme opfattelse. Jeg har selvfølgelig konfronteret dommerne med det, men svaret er, at det er de norske regler der gælder, så sådan er den sag. Jeg havde feltets bedste hest, de tog sejren fra mig, og Inzaghi var storartet i dag, og jeg er forbandet ærgerlig – var Jeppe Juels ord efter løbet.

– Søndag (i dag) vil jeg tjekkes på et sygehus. Jeg har helt klart fået voldsomme læsioner efter styrtet. Og Navy Seal, ja, han er borte det næste lange stykke tid, desværre – er meldingen fra Bo Westergård.

Af andre DK-relaterede plusser kan nævnes, at Non Stop Laser sejrede til 60.000 nok for Eirik Høitomt. Er under udvikling.

Så skal det bestemt også med at Jyske Ås opdrættede, og forsigtigt kørte, Opal´s Pride var tredje i dagens rene 4-års løb. Var ganske vist “kun” fjerde i mål, men Juggle Face fejlede ind på opløbet. Slået med få længder af kvalitetsheste af det modsatte køn. Det bragte den særdeles hårdføre hoppes årsindtjening op på 320.000 nok på 6 foreløbige starter.

Årets vinder af det danske hoppederby ?

Resultater:

https://www.rikstoto.no/Resultater/Resultat/?betdata=d:2010-04-03|t:KL|o:0/

Af: Jesper Bruhn

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s