GERT B SER FREM…

Posted: april 27, 2010 in Nyheder

En tilfreds Gert B. Johannesen ser frem til weekendens Musketer dag i Skive.

Til travoggalop.dk udtaler han følgende:

– Der er flere rigtig gode heste med, og enkelte af dem kunne hver især nærmest løfte en hel løbsdag i sig selv. Det er meget glædeligt, at flere af de lokale håb er på plads i løbene. I Pay Dirts Mindeløb stiller Pikachu C N op, og det er jo historien om hesten, der for en slik blev købt på vores egen auktion for halvandet år siden og nu har indløbet næsten 350.000 kroner og vundet halvdelen af sine otte starter, siger Gert Johannesen.

Han var i øvrigt vidne til, at hesten mandag formiddag på Skive Trav gik et godt arbejde for Jeppe Juel, men han advarer i Pay Dirts Mindeløb for en anden lokal hest.

– Knud Mønster har lige været forbi kontoret, og han mener at have vinderen i Pavarotti. Den tvekamp ser jeg frem til. Men jeg ser bestemt også frem til den tvekamp, der må blive mellem lokale Ozone Mølgård og manges derbyfavorit Okay Bee i Frosty Hanovers Mindeløb, og her håber vi jo også på lokal sejr. I 5-årsløbet forventer jeg også at se lokale heste i duel, lige som hurtigløbet tæller rigtig gode heste, siger han.

Banen gør op til løbsdagen hvad den kan for i det lokale miljø at gøre opmærksom på løbsdagen. Det handler bl.a. om et fremstød i gågaden i Skive lørdag og i forbindelse med lokalopgøret i fodbold i 1. division mellem Skive og Viborg. Diverse spilleklubber har endvidere anmeldt store indskud til årets første V65-dag.

– Vi har jo også masser af aktiviteter for børnene på dagen, så ud over at vi håber på en fin baneomsætning, så må vi krydse fingre for, at vejret også er med os og de aktive, slutter Gert Johannesen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s