VELKØRENDE BENDER…

Posted: maj 26, 2010 in Nyheder

Kilde: Travoggalop.dk

Onsdag aften i Odense var der bud efter Danske Spils V5-garanti på 200.000 kroner, men den drøm ødelagde Ole Bender med Luka Østervang. Og så satte han også trumf på med debutanten Prada Secret.

Ole Bender har ikke haft meget stød i den i denne sæson, men der har nu heller ikke været meget at køre med. Denne aften fandt hjemmebanetræneren dog vejen til målstregen som vinder hele to gange. I V5-finalen fik Luka Østervang (Carmody Lobell) en dejlig ryg i 2. par udvendig, der blev til dødens med 800 meter igen, da foranliggende Noominette galoperede. Siden kunne Benders hest holde hjem før undervejs førende Lightning Vixi og Money Money. Dermed var der ingen, som ramte Supertrio.

Er Luka Østervang i sit sene efterår, så er Prada Secret (Mr Flirt) først lige begyndt. Træneren var offensivt indstillet med sin debutant, og han svarede en anden debutant, Play On Me med Jan Dahlgård. Det blev dog Bender, der trak det længste strå med en sikker sejr. Dermed har Bender taget tre sejre i denne sæson.

John K. til Solvalla i form
Der var meget mere til hjemmebanen, da John K. Hansen varmede op forud for sin tur til Solvalla og køreturen fredag med Jubilee Class. Her vandt banens nestor V5-1 med Joe Fonda (Why Not), der overtog spidsen ind i første sving. Selv om Flemming Jensen ud på sidste omgang kom frem med Alex Arifant og siden lignede en vinder i sidste sving med et lille overtag, så kom Joe Fonda igen til kort sejr.

John K. Hansen var også på pletten i V5-2, hvor han nød godt af tempoet undervejs i 4. par indvendig bag Mark Laser (Mr Flirt). 1.12 måtte Ofelia Trøjborg og Ole Bender åbne hård i sporene for at trykke sig til front og 1.17 den første kilometer. Det kostede til slut, hvor John K. Hansen viste form ved at føre Mark Laser frem til 62 gange pengene efter fin finish-kørsel.

Outsidere til tops
Frantz Praëm træner, ejer og har opdrættet O’Tsunami (Earthquake), og den var svaret i V5-3. Den blev undervejs listet stille og roligt frem i 2. spor af Birger Jørgensen, og de satte til slut klørene i førende Pele Hastrup – vinderoddset i underkanten 10 gange pengene.

19 gange pengene var der at hente i V5-4 på Kiss Me S P (Lukas), som nu “pensionerede” Evald Jensen havde overladt til danmarksmester Rene Kjær. Han sad i front ind i første sving, afgav siden til Lea Laser, kørte tilbage i front ud på de sidste 900 meter og vandt siden let. Eminent styring i et løb, hvor favoritterne galoperede.

Galoppen
Medgrundlægger af den fynske oval, Karl K. Pedersen, blev æret i 8. løb. Her var der på forhånd lagt op til en duel mellem Golden Penny og Gilbertian. Gilbertian var godt af sted i front, men ikke længe, da sæsondebuterende Fakir var frisk pullende i front.Det var dog en stakket frist, da Gilbertian havde fat i sidste sving sammen med udvendige Polly’s Choice. Hurtigt overtog Marc Stott taktstokken bag Gilbertian og vandt siden legende let. Vinderen trænes af Tina Mortensen.

DK-debuterende Mr Smiley gav træner Jette Mose Hansen en god start, da den var bedst i en ganske spændende afslutning. Flere heste sås med chance til slut, men Mr Smiley holdt hjem for Dorte Andersen efter et afventende løb undervejs.

Hvorfor ingen interviews?
Og så forstår ingen, hvorfor banen stadig ikke finder det umagen værd at ofre penge eller tid på vinderinterviews.
Amatørkusken Pernille Rasmussen vandt for nylig DM, men publikum på banen, og dem var der for en gangs skyld mange af, hørte ikke et pip fra den dygtige kusk. Hun var dog kaldt til vindercirklen for at modtage blomster. Forud for løbsdagen mente banen det omvendt værd at rundesende pressemeddelelse, hvori man gjorde opmærksom på de mange nye firmagæster, aftenen ville bringe.
Men de skulle ikke høre om banens nye danmarksmester, der ellers var gratis omtale, og da René Kjær tidligere på året vandt DM for de professionelle trænere, var det samme sang – eller mangel på samme.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s