ICELAND BEDST

Posted: maj 31, 2010 in Nyheder
Stefan Melander og Johnny Takter efter sejren med Iceland i Elitloppet. (Foto: Lasse Jespersen)

Kilde: http://ekstrabladet.dk/sport/betting/trav/article1354417.ece#ixzz0pVPOaANP

Stærke Iceland viste sig også som lynhurtige Iceland i Elitloppet 2010. Den svenske hest fløj over banen fra start og holdt hele vejen til mållinjen, hvor sidste års vinder Torvald Palema blev henvist til andenpladsen.

Johnny Takter blev først sat bag vinderen af Elitloppet efter semfinalen, hvor Örjan Kihlström havde kvalificeret to heste. Stefan Melander, der træner og ejer Iceland, overlod i stedet linerne til Johnny Takter, der igen viste sin store flair for at køre heste.

Det bliver tomt efter det her Han har vundet de to sidste danske travderbies, men sejren i Elitloppet – løbet over alle – i Sverige overskygger alle de løb, som Johnny Takter tidligere har vundet. – Jeg har været med til Elitloppet siden jeg var 10 år. Jeg tror, at jeg har kørt med i løbet 10-12 gange. Der er mange rigtig gode kuske, der aldrig har vundet det her løb. Jeg har det sådan, at det næsten bliver tomt efter det her, sagde Johnny Takter. Hen under opløbet så det ellers ud til, at Torvald Palema ville gentage sidste års sejr.

Spurtkanonen kom fri til angreb, og så plejer den at vinde. Men bare ikke søndag på Solvalla, hvor stærke Iceland også havde farten.

Brioni og Joakim Lövgren blev treer.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s