ENORM DK-SUCCES…

Posted: juni 6, 2010 in Nyheder

Søndag aften var flere danskopdrættede heste til start på Sørlandets Travpark i Norge.

UT var selv på plads, og lad være sagt; det var DANSK POWER som når den er bedst! Jeppe Juel og Bo Westergård var til start, men måtte tage til takke med placeringer.

Først på pletten var Overlover (Legendary Lover K), der fra spor 8 drønede til spids. Siden var der tale om spil til et mål og hesten sejrede totalt overlegent på 17.2/norm. Jeppe Juels Princeton var anden, men chanceløs mod vinderen. At Overlover ikke har fuld plade er i øvrigt kun utur. Sikken en forvandling, der er tale om! Træner Per Gottling meddelte i øvrigt, at Overlover inden længe finder endnu et hidtil uset gear frem. – Vi har noget vi lige skal have ordnet – da skal I virkelig se hest – sagde han efter sejren.

Siden sejrede Ohio (ligeledes Legendary Lover K). Hesten blev budt et fint af kusken Tom Erik Solberg, og kvitterede med sikker sejr på 16.4/norm. Mere god i vente fra den kant, kan også ventes. Tor Olav Halle træner.

New Cowboyland fulgte siden op med sejr på 14.1 på sprint. Sablede derbyhåbet Onion FH ned ind mod mål. Onion FH måtte nyde et MEGET hårdt løb, men det rokker ikke ved New Cowboyalnds sejr. Hoppen gik fremragende flot. Per Gottling træner.

Dagens mand var iøvrigt Tom Erik Solberg. Min gode ven nappede hele 5 sejre sejre. Første gang han prøvede det i karrieren, og han var ualmindelig godt tilpas på hjemturen til Skien.

https://www.rikstoto.no/Resultater/Resultat/?betdata=d:2010-06-06|t:ST|o:0/

Af: Jesper Bruhn

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s