TRAVPORTALEN

Velkommen til vort nye site…

jesper

Nye tekniske muligheder de senere år har gjort, at man efterhånden kan få en hel del serveret når det gælder vedligeholdelse/layout af et website. Bl.a. derfor har vi valgt et noget enklere layout/opsætning, hvad angår travportalen.dk. Det betyder imidlertid IKKE, at der ikke er enorme tekniske udviklingsmuligheder.

Vi bringer stadig travsport-nyheder fra Ind- og udland mm. Som travportalen.dk har gjort de seneste 1o år! Vort nye site er ligeledes bygget på, at det skal være “forholdsvis non-commercial”

Udover travportalen.dk, der er min store hobby, arbejder UT indenfor psykiatrien. Først og fremmest med tidligere alkoholikere/misbrugere. Til tider et hårdt job, men samtidig et yderst givende job, hvor man lærer masser om livets reelle facts og underfundigheder.

Kontakt/Yderligere oplysninger:

Travportalen.dk v. Jesper Bruhn
 
Telefon + 45 21864576
 
Kom i førersædet med hold em poker hos pokerlistings.dk. Her finder du de bedste pokersites og gode tips til din strategi, uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller. Læs også de seneste nyheder om de største danske pokerstjerner som Gus Hansen og Peter Eastgate.
Reklamer